Yazılı Ortaokulu

Vizyon: Bulunduğumuz çevrede ve Yazılı Köyü’nde başarılarımızla adımızdan söz ettirmek İSTİYORUZ. Bizim için başarılı olduğumuzun göstergesi, yaptığımız işlerin ses getirmesiyle, yetiştirdiğimiz öğrencilerin başarısıyla ve sosyal faaliyetlerimizle ölçüleceğine İNANIYORUZ. Tüm paydaşlarımızın bizden olumlu etkiler taşıyacağına İNANIYORUZ. Öğrenci merkezli, teknolojik destekli, ekip ruhuna sahip, disiplinli ve çağdaş bir okul yaratacağımıza İNANIYORUZ. Farkımızın fark edileceğine İNANIYORUZ.

Misyon: Biz sürekli değişen ve gelişen dünyada başarının esas olduğuna inanarak kendimizi ve öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmek amacıyla çalışıyoruz. Türk Milli Eğitimi’nin amaç ve ilkeleri ile Evrensel Değerler doğrultusunda tüm çalışmalarımızı, değerlerimizi benimsemiş paydaşlarımızla birlikte yürütüyoruz. Çağdaş uygarlık yolunda toplumun ilerlemesi ve hak ettiğimiz aydınlığa ulaşmamız için üzerimize düşen görevi yapıyoruz. Bilgi teknolojilerini etkin olarak kullanan, toplum değerlerini benimseyen, Türklük bilincine sahip olan, katılımcılığı demokrasinin en önemli ilkesi sayan yönetici, öğretmen, öğrenci ve velilerle birlikte çalışmak, hep birlikte geleceği inşa etmek için varız. Yaptığımız işin bir gün hedeflerimize ulaşacağına inanıyoruz; bulunduğumuz ortamda her şeye rağmen bardağın dolu kısmına bakabilmekteyiz, hızlı bir şekilde etki alanımızı genişletmekteyiz. Bizden daha iyi konumda başlamış olan diğer okullarla çalışmalarımız sayesinde aynı ortamda bulunabilmekteyiz ve adımızdan söz ettirebilmekteyiz.

Başarılar: BAŞARILAR

Servis Bilgisi: Öğretmen servisi bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://agriyaziliortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Yazılı Köyü Merkez/Ağrı

Yerleşim Yeri - Yazılı Köyü

Adres - Yazılı Köyü Merkez/Ağrı

Ulaşım Ağrı - Doğubeyazıt anayolu üzerinden ulaşım sağlanır. Köyün servis minibüsleri bulunmaktadır. Ayrıca öğretmen servisi vardır. Öğretmenler şehir merkezinde ikamet eder ve günlük geliş gidiş yapar.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Köyün il merkezine uzaklığı 16 km´dir.